Alles over gezond eten en leven op Better Event 2016

Afgelopen zaterdag was ik bij de 2de editie van Better Event in de RAI Amsterdam. Een inspirerend event over gezond eten en leven.

Dit tweedaagse event bestaat uit een dag vol lezingen van verschillende bekende foodies en health guru’s, workshops en yogasessies. Het event is een initiatief van de inspirerende voedingscoach Amber Albarda. Die zich met name richt op de rol van voeding op je gezondheid. Omdat FOODIES AT WORK zich hier ook op richt (hoe kun je met gezonde voeding je werkdag fijn doorkomen), was het zeker een leuk en interessant event om bij te wonen. Er waren lezingen van o.a. Jesse van der Velde, Ralph Moorman en Rineke Dijkinga.

Seamore Seaweed TagliatelleDaarnaast was er een grote ruimte met stands met gezonde voeding, detoxprogramma’s, supplementen, eco beauty & verzorgingsproducten, groene energie en ga zo maar door.

Uiteraard ken ik al veel merken, en veel informatie die ik tijdens de lezingen te horen kreeg wist ik al wel. Maar toch hier en daar weer wat nieuwigheden opgepikt. Zo ben ik erg enthousiast over de ‘Seaweed tagliatelle’ van Seamore. Net pasta, maar het is toch écht zeewier! Echt superlekker en gezond! En het mooie is dat je het bij veel supermarkten kunt krijgen.

Ben jij op Better Event 2016 geweest?

 

Lees ook!

Laat een reactie achter!

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Wis