,

Better Health Event 2017: alles over een gezonde leefstijl + WIN 2 kaarten! (GESLOTEN)

Over een paar weken is het weer zover, 25 en 26 november vindt de 3de editie van het Better Health Event plaats. En ik mag kaarten weggeven!

Wat kun je verwachten?Better Health Event 2017 Winactie

De eerste editie heb ik gemist, maar vorig jaar was is er wel bij. Het Better Health Event is dé plek om alles te weten te komen over een natuurlijke en gezonde levensstijl. Of je hier al mee bezig bent of juist mee wilt beginnen! En het gaat veel verder dan alleen gezonde voeding. Ook beweging, natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten en ontspanning komen veelvuldig aan bod.

Het event is weer in de RAI Amsterdam, maar wel in een grotere ruimte. Dit betekend een nóg groter aanbod aan sprekers en meer ruimte voor standhouders. Het belooft dus weer een mooi en inspirerend event te worden!

Wat mag je niet missen?

Inmiddels is het programma en daarmee ook de sprekers bekend. Veel bekende mensen als het gaat om een healthy lifestyle geven een lezing of workshop. Denk aan de dames van The Green Happiness, Ralph Moorman, Juglen Zwaan, Vivian Reijs en Rineke Dijkinga. Uiteraard wordt de dag geopend door de vrouw achter Better Health Event: Amber Alberda. De gehele dag kun je dus verschillende sessies bezoeken en tussendoor rondkijken en proeven bij de verschillende stands met gezonde voeding, cosmetica en andere artikelen.

Kaarten winnen!

Wil jij ook naar dit inspirerende event en heb je nog geen kaarten? Dan heb ik leuk nieuws voor je! Ik mag namens Better Health Event namelijk 2 kaarten weggeven voor jou en een vriend(in).

Wat moet je hiervoor doen?

That’s it!

De winactie loopt van 6 t/m 13 november 2017. Op 14 november maak ik de winnaar bekend op Instagram! Het gaat om kaarten voor één van de twee dagen (25 of 26 november). Je mag zelf kiezen welke dag je wilt gaan!

Voorproefje

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan alvast het Better Health Event filmpje als voorproefje en de website met het gehele programma. En wie weet zie ik je daar!

Zie ik je ook op het Better Health Event 2017?

Bron beeld: better-events.nl

Laat een reactie achter!

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Wis