,

FOODIES AT WORK special poké bowl in samenwerking met Temakery

Superleuk nieuws!! In samenwerking met healthy hotspot Temakery in Amsterdam heb ik een heerlijke poké bowl samengesteld! Deze goedgevulde, gezonde lunch bowl is binnenkort verkrijgbaar!

Ik was natuurlijk meteen enthousiast toen restaurant Temakery mij benaderde voor deze leuke samenwerking. Hoe leuk is het om je eigen recept voor een poké bowl te bedenken, die straks een hele maand verkrijgbaar is op een te gekke locatie in de Amsterdamse Pijp? Geweldig natuurlijk!! Máár wat kunnen jullie precies verwachten??

De hele maand augustus te koop (incl. lekkere lunch deal)

De FOODIES AT WORK special is de hele maand augustus te koop. Je kunt natuurlijk langsgaan bij Temakery, want het is een perfecte plek om even snel te lunchen! Maar je kunt natuurlijk ook afhalen of bestellen via de bekende bezorgservices (Foodora, Deliveroo, Uber Eats en Thuisbezorgd). De special bowl is los te koop, máár er is ook een leuke lunch deal: de special + een miso soep of edamame boontjes voor € 12,-. Je krijgt de side dish er dus gratis bij! Zo heb je een gezonde, goed vullende lunch (of avondeten, want deze deal geldt gewoon de hele dag)!

 What’s in it?

Jullie zijn natuurlijk benieuwd wat er in FOODIES AT WORK special zit! Het was in ieder geval een erg leuk proces om het recept te bedenken samen met Temakery de afgelopen weken. Ik was geheel vrij in het bedenken van de ingrediënten, en zo kon ik dus iets bedenken dat perfect bij FOODIES AT WORK past: een gezonde, goed vullende poké bowl die perfect is als lunch! De ingrediënten maak ik de komende dagen bekend. Elke dag zal ik een ingrediënt prijs geven op Instagram en Facebook. Ben je dus ook benieuwd? Zorg er dan voor dat je me daar volgt! Wat ik al wel kan verklappen: de bowl heeft een zomers tintje, er zitten nieuwe ingrediënten in én natuurlijk een aantal ‘personal favorites‘! Vandaag deel ik het eerste ingrediënt: de gezonde basis van de special poké bowl.

Wat zit er in de bowl?

Over Temakery

Fast Casual Restaurant Temakery zit aan de Ferdinand Bolstraat in de Pijp in Amsterdam en is nu ruim een halfjaar open. Je kunt er de hele dag terecht voor een snelle gezonde hap met een Aziatisch tintje. Ideaal dus als je in je lunchpauze even naar buiten wilt. Maar bestellen en afhalen kan natuurlijk ook. De zaak ziet er geweldig uit met de felle gele tegels, industriële look en gezellige hoekjes waar je kunt zitten om je gezonde hapje op te eten. In de maand augustus kun je dus langs gaan om mijn special bowl te proeven, máár er is natuurlijk veel meer keus! Naast poké bowls, sushi wraps en handrolls die je zelf kunt samenstellen, hebben ze ook verschillende kleine gerechtjes. Wat dacht je van goed gevulde summer rolls, homemade kimchi salade of een miso soepje? Ga het proeven zou ik zeggen!

Er komt een leuke winactie!

Omdat de hele maand augustus de FOODIES AT WORK special te koop is, hebben we hier ook een leuke winactie aan gekoppeld. Op 1 augustus maken we bekend wat jullie kunnen winnen! Houd mijn Facebook en Instagram dus in de gaten!

Ik ben super excited en ben benieuwd wat jullie van dit leuke nieuws vinden, laat het weten!

Lees ook!

Laat een reactie achter!

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Wis