(Te) gekke food gadgets voor op kantoor

Met de magnetron of een oven kom je natuurlijk een heel eind als je iets lekkers wilt maken op kantoor, maar soms kun je nog wat extra hulp gebruiken. Check deze (te) gekke food gadgets en maak koken op kantoor nog leuker!

Blender voor gezonde smoothies

Met een heerlijk smoothie begin je de dag goed. Maar het schiet er soms wel bij in om deze ‘s ochtends voordat je naar je werk gaat te maken. Niets handiger dus dan een blender op kantoor! Bijvoorbeeld de DOMO MyBlender. Hier klik je namelijk meteen een drinkfles op waar je je smoothie in maakt. Even blenden en je neemt hem zo mee naar je bureau! Voordeel is ook dat je losse flessen erbij kunt kopen, zodat iedere collega zijn eigen drinkfles heeft. Wil je wat extra beweging op kantoor? Dan kun je ook voor deze blender fiets gaan!

Gadgets voor een lekker eitje

Zonder fornuis lijkt een lekker eitje maken lastig. Maar niks is minder waar! Er zijn een aantal gadgets waarmee dit zo gepiept is! Neem bijvoorbeeld de Omelette van Lékué. Hiermee maak je in een handomdraai een heerlijke omelet, naturel of met je favoriete ingrediënten in de magnetron. Een gepocheerd ei of roerei maak je snel met Crackin’ Egg, ook in de magnetron.

Stoom je maaltijd eens!

Stomen is supergezond, dus waarom zou je dit ook niet vaker doen op je werk? Het is namelijk best makkelijk en heel veel ingrediënten kun je stomen. Denk aan heerlijke gestoomde groenten met een stukje vis erbij. Je hebt grote stoomkokers waarbij je de bakjes stapelt. Zeker handig als er meer collega’s zijn die hun maaltijd willen stomen. Vaak kun je hier ook rijst en eieren in stomen. Maar bijvoorbeeld het merk Sistema (ik ben fan!) heeft een lijn bakjes speciaal om te stomen in de magnetron. Met deze bakjes kun je bijna alles klaar maken.

Verse kruiden gadgets

Verse kruiden kunnen je gerecht erg verrijken. Kruiden gadgets kunnen daarom niet ontbreken, ook niet op kantoor. Neem bijvoorbeeld deze leuke kruidenwanden. Vrolijkt de keuken ook meteen op! Wil je deze kruiden makkelijk fijn maken? Bijvoorbeeld voor op de soep of in een salade? Er bestaan handige molens voor verse kruiden.

Welke food gadgets gebruik jij veel op kantoor?

 

Lees ook!

4 comments on “(Te) gekke food gadgets voor op kantoor

  1. Ik heb thuis een soort van thermoskan voor voedse, met ingebouwde spork-houder. Gebruik ik nooit, maar héb ik wel.

  2. En nu ik toch bzig ben: bedenk me ook dat ik een zwitsers zakmes heb met een mes, vork en lepel. Handig voor als ze op je werk geen bestek hebben. Die neem ik echter óók al nooit mee naar het werk, maar (heel) soms wel mee naar een kampeertripje.

Laat een reactie achter!

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Wis