Waarom supplementen een goede aanvulling zijn op je voeding + TakeDaily kortingscode

Ik gebruikte voorheen eigenlijk nooit voedingssupplementen of vitaminepillen. Ik eet gezond en gevarieerd en had niet het idee dat het me kon helpen. Toch is dit wel degelijk het geval! Lees mee.

Mijn man neem dagelijks een ‘A tot Z’ vitaminepil. Niks mis mee, zeker omdat zijn voedingspatroon wat minder gezond is, vooral waar het groente en fruit betreft. Ik daarentegen eet wel gezond en gevarieerd. Veel groente en fruit, gezonde vetten, vette vis, zo min mogelijk bewerkt, noem maar op. Toch kun je altijd een aanvulling gebruiken op het gebied van vitamines, mineralen en verzuren. Zeker als je een druk leven hebt, met bijvoorbeeld veel stress. Maar ook als je bezig bent met afvallen of even een verlaagde weerstand of energieniveau hebt. Ben je wat minder bezig met gezonde voeding, dan zijn voedingssupplementen zeker een goede aanvulling!

Aanvullen waar nodig

Ga bij je zelf eens na waar je echt behoefte aan hebt, want dat is bij iedereen anders. Dit is in eerste instantie afhankelijk van je voedingspatroon. Maar ook je levensstijl, je werk, hoeveel je sport, of je bezig bent met afvallen etc. Ik vond het best lastig om uit te vinden waar ik precies een ‘tekort’ had en zo kwam ik TakeDaily tegen. Zij bieden voedingssupplementen op maat aan en het pakketje krijg je thuis in de brievenbus. Máár nog belangrijker wanneer je je nog aan het oriënteren bent: je kunt er terecht voor (online) advies bij de gespecialiseerde diëtisten en je kunt op de website een test doen, superhandig!

Tijdelijke aanvulling

Soms kun je periodes hebben waarin je extra aanvulling nodig hebt. Denk aan de winterperiode wanneer je weerstand lager kan zijn, als je aan het afvallen bent of wanneer je een lager energieniveau hebt door drukte. Hier kun je naast door je voeding hier op aan te passen ook op inspelen met de juiste voedingssupplementen. Dit kan dus tijdelijk zijn of wisselen. Ook hier spelen ze bij TakeDaily goed op in. Zo kun je maandelijks aanpassen welke supplementen je wilt ontvangen of even stoppen als je minder nodig hebt.

Je weet zeker dat je goed bezig bent

Natuurlijk zul je over het algemeen gezond moeten eten en leven om je goed te voelen. We hebben allemaal drukke levens en niet altijd tijd om na te denken over of we alles binnenkrijgen wat zou moeten. Door dit aan te vullen met voedingssupplementen weet je zeker dat de belangrijkste vitaminen, mineralen en vetten binnenkrijgt. Extra voordeel van TakeDaily: je krijgt alles maandelijks thuisgestuurd!

Probeer het zelf!

Namens TakeDaily mag ik jullie een kortingscode aanbieden, hoe leuk! Wil jij ook eens proberen of voedingssupplementen een goede aanvulling kunnen zijn voor jou? Met de kortingscode FOODIESATWORK ontvang je de eerste maand TakeDaily voor €6,95 in plaats van €18,95. Een mooie korting om uit te proberen of het voor jou werkt! De korting is geldig t/m 10 juli 2017. Doe snel de test om uit te vinden wat bij je past! Zelf gebruik ik de voedingssupplementen nu 2 weken. Binnenkort zal ik hier een review over plaatsen!

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met voedingssupplementen, laat het weten in de comments!

Waarom voedingssupplementen een goede aanvulling zijn

Lees ook!

Laat een reactie achter!

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Wis